Run-fitness

Har du lyst til at prøve at deltage i et af verdens smukkeste,  mest spændende og udfordrende marathonløb på den Kinesiske Mur?  Og kunne du tænke dig at komme i form – både fysisk og mentalt – så du er klar til at gennemføre en sådan udfordring og få sådan en oplevelse?

Run-fitness-linjen på Højskolen Hald Ege er et 20 ugers kursus med masser af træning og undervisning i sundhed.  Udover at du selv bliver trænet og kommer i så god form som mulig, lærer du også at træne andre.

Vi målretter træningen frem mod vores altoverskyggende mål: Marathon på den Kinesiske Mur i Kina. Træningen er nøje tilrettelagt af vores dygtige løbetrænere, som sikrer, at du får den optimale forberedelse frem mod løbet.

Det er bestemt ikke en forudsætning, at du er i form til en sådan tur, når du begynder på højskolen. Alle er velkomne! Men vi håber, at du har lyst til at gøre alt, hvad du kan for at komme i tilstrækkelig god form.

Der vil være en fin vekselvirkning mellem teori omkring kroppens anatomi/fysiologisk læring og en stor praktisk del, hvor løb og fysisk træning i den smukke natur omkring skolen er en stor del af undervisningen. Herudover vil du få en række spændende og rigtig gode højskolefag.

Vi skal i løbet af kurset deltage i en masse forskellige løb, ligesom vi skal arrangere vores helt eget løbeevent med udgangspunkt i Højskolens gode faciliteter.

Eventmager og Løbecoach-delen: Skulle du gå med en drøm om at arbejde med løbetræning, personlig træning eller events, så får du ligeledes gode værktøjer hertil. Ligeledes bliver du uddannet løbecoach, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at rådgive og vejlede andre løbere i fremtiden.

Vi garanterer et ophold med fuld fart over feltet, god træning, socialt samvær og en uforglemmelig rejse til Kina i 7 dage, hvor der er andet end løb på programmet. Og alt sammen i et højskolefællesskab med vægten lagt på dannelse og personlig udvikling.

 

Du får:

  • Målrettet træning gennem 20 uger

  • Viden om træning og sundhed

  • Viden om eventplanlægning

  • Viden om løbecoaching

  • 7 dage i Kina, med finale på den Kinesiske mur 

 

Start 14 januar. Eller til august.

Skal vi kontakte dig og give dig mere information?

Læs mere praktisk info om de 20 uger på linjen