Livstilsændring

Vi tilbyder nu også en speciel, 6. linje: ”Livstilsændring”, der afsluttes med en cykeltur på Caminoen med Michael Rasmussen – den tidligere bjergkonge fra Tour de France, der ligeledes er lærer på højskolen.

Vi har på skolen og i den smukke natur lige uden for døren de perfekte og inspirerende rammer for, at deltagerne kan gennemføre et 20 ugers forløb, som har som sit mål af føre til varige, sunde livsstilsændringer.

Kurset henvender sig til dig, der er over 18 år og har lyst til i fællesskab med andre i et livligt og varmt højskolemiljø at foretage en varig livsstilsændring med særligt fokus på kost, motion og vægttab. Du vil i forløbet stifte bekendtskab med :

Sport, motion, sportspsykologi, humanitær iværksætter, kunst, personlig udvikling, selvdisciplin, det sociale liv, coaching, meditation, madlavning, råvarekendskab, ernæringsterapi, kostanamese, BMI og målsætning.

Forløbet sluttes af med en mountainbiketur på Caminoen i det nordlige Spanien med Michael Rasmussen. En udfordring du bliver gjort helt klar til i løbet af de 20 uger.

Målet med forløbet er ydermere,  at du gennemgår en udviklingsproces, som vil styrke dig både fysisk og mentalt  og i en sådan grad, at du efterfølgende vil kunne indtræde på lige fod og vilkår med andre på arbejdsmarkedet.

Næste forløb starter d. 14 januar 2018 og du er meget velkommen til at kontakte Erik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 21489279.