NGO-projektlederuddannelsen

”HUMANITÆRT IVÆRSÆTTERI – for dig der vil gøre en forskel”

Højskolen Hald Eges 20-ugers kursus – NGO-projektlederuddannelsen - er for dig, der vil gøre en forskel ude i verden – blive humanitær iværksætte, få en projektlederuddannelse og forsøge at bidrage til et bedre Afrika. Det sker alt sammen i et unikt højskolemiljø med stærke værdier og et godt fællesskab. I løbet af dit højskoleophold, får du også en dannelsesrejse til Sierra Leone eller Ghana.

Gennem højskoleopholdet præsenteres du for fag og aktiviteter, der både giver dig lyst til at arbejde med men også at udvikle tiltag og ideer, der gør verden til et bedre sted. Det kræver både indblik og kompetencer i samt forståelse for global kompleksitet – f.eks. i form af historiske og politiske aspekter. Men også at du gennemgår en personlig, faglig og social udvikling undervejs, der ruster dig og klæder dig godt på til mødet med andre kulturer.

Centralt står naturligvis din rejse på ca. 3 uger til Ghana eller Sierra Leone cirka midt i forløbet. Det bliver ikke bare en stor oplevelse men en dannelsesrejse, hvor du rejser ud og komme hjem med åbne øjne og helt forandret. Samtidig bliver landet den case, hvor du netop kan arbejde med at søge størst mulig indflydelse på udviklingen i form af dine projekter og ideer.

Vi klæder dig på – giver dig en projektlederuddannelse - så du bliver i stand til at iværksætte humanitære tiltag, der virker, er livgivende og bæredygtige.

Tilmeld dig nu